sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Porkkanaskonssit

Tässäpä vihdoin ohje, jossa käytettynä soijajugurtti ei maistukaan aivan kauhealta! Minulla on erittäin huonoja muistoja ensimmäisestä kerrasta, kun maistoin soijajugurttia. Se oli tosin maustettua, mutta maku oli joka tapauksessa jotain aivan kamalaa, se soijan oma maku puski todella vastenmielisenä läpi ja meni saman tien koko neljän purkin paketti roskiin. Nyt puoli vuotta myöhemmin ihan hetken mielijohteesta ostin purkillisen Alpron maustamatonta jugurttia, ja päätin kokeilla uudestaan. Muistin nähneeni Chohochilissä porkkanaskonssien ohjeen, ja päätin kokeilla. Tein tosin vain puolikkaan annoksen, siltä varalta että jugurtti tekisikin näistä ihan kamalan makuisia. Täytyy sanoa, että olen todella onnellinen, että ennakko-odotukseni osoittautuivat aivan vääriksi! Vaihdoin reseptistä öljyn juoksevaan margariiniin ja sokerin sijaan laitoin pienen lorauksen tummaa siirappia. Näitä teen toistekin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti