(300 g paistettua lihaa tai kanaa)
n. 2 cm pala purjoa
400 g kiinankaalia
1 rkl rypsiöljyä
100 g pinaatinlehtiä
4-5 dl keitettyä riisiä
3 rkl soijakastiketta
2 rkl tomaattipyreetä
1⁄2 tl suolaa
1⁄2 tl mustapippuria
tuoretta korianteria maun mukaan
n. 2 cm pala purjoa
400 g kiinankaalia
1 rkl rypsiöljyä
100 g pinaatinlehtiä
4-5 dl keitettyä riisiä
3 rkl soijakastiketta
2 rkl tomaattipyreetä
1⁄2 tl suolaa
1⁄2 tl mustapippuria
tuoretta korianteria maun mukaan
Kastike
2 dl crème fraîchea
1⁄2 dl sweet chili -kastiketta
Paista liha ja keitä riisi valmiiksi. Sekoita kastikkeen ainekset ja laita jääkaappiin odottamaan. Pilko kiinankaali, purjo ja hieman korianteria varsineen. Pinaatinlehdet voi ryöpätä tai käyttää sellaisenaan, itse ryöppään varsinkin ulkomaisen pinaatin aina. Paista öljyssä purjo, kiinankaali ja pinaatti. Kun kasvikset ovat pehmenneet, lisää liha, riisi ja soijakastike sekä tomaattipyre. Mausta lopuksi suolalla ja pippurilla sekä silputulla korianterilla. Tarjoile kastikkeen kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti